Avanture malog Indijanca od sjutra u bioskopima

U bioskopima Cineplexx Delta City u Podgorici i budvanskom Cadmusu od sjutra će se na repertoaru naći novi film Jakari i veličanstveno pero. Riječ je o animiranoj avanturi za najmlađe, koja je sinhronizovana na naš jezik.

“Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se prvi put u životu nalazi potpuno sam, posjećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i nevjerovatnu vještinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće, Jakari i Mali Grom počinju veliku avanturu”, radnja je filma u kojem od sjutra može uživati najmlađa bioskopska publika.

Kako je najavljeno iz Cineplexxa Delta, akcija koja se odnosi na snižene cijene ulaznica nastavlja se do kraja mjeseca. Posjetioci će imati priliku da po cijeni od dva eura pogledaju film koji su propustili ili žele da ga pogledaju opet. U okviru akcije ove sedmice biće prikazani sljedeći filmovi: Vikend sa ćaletom, Sluga, Ostrvo fantazija, Tišina bijelog grada, Nevidljivi čovjek, Grinč, Kralj lavova, Tajne avanture kućnih ljubimaca 2, Lesi se vraća kući i Kućni patuljci.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply