Nova porodična priča u Cineplexxu

Prvog dana nove 2021. godine u bioskop Cineplexx Delta City stiže novi film Bješe jednom. Riječ je o toploj porodičnoj priči, koja otkriva kako su nastale dvije fantastične legende Petar Pan i Alisa u zemlji čuda.

“Dejvid, Petar i Alisa Lidlton uživaju u idiličnom djetinjstvu u Engleskoj krajem 19. vijeka. Alisa i Petar su zaljubljeni u svog starijeg brata Dejvida, koji svoju pažnju dijeli na sestrine čajanke sa plišanim igračkama i uzbudljive gusarske avanture sa mlađim bratom. Njihov svijet će biti poljuljan kada njihova tetka obezbijedi Dejvidu mjesto u Bristlmosu, prestižnom internatu, što znači da će Dejvid uskoro otići od kuće”, sadržaj je filma Bješe jednom, u kojem glavne uloge imaju Dejvid Ojelovo, Ana Čanselor i Andželina Džoli, dok je rediteljka Brenda Čepmen.

Akcija sa sniženim cijenama ulaznica u Cineplexxu biće nastavljena i u januaru. Posjetioci će imati priliku da uživaju u filmovima opet po cijeni od dva eura. U okviru akcije biće prikazani filmovi: Vikend sa ćaletom, Sluga, Kletva, Nevidljivi čovjek, Grinč, Kralj lavova, Mulan, Zaleđeno kraljevstvo 2, Tajne kućnih ljubimaca 2, Lesi se vraća kući, Kućni patuljci…

Bioskop Cineplexx Delta City će sjutra raditi od 10 do 18, a u petak 1.januara od 12 do 20 sati. Kako su najavili, radno vrijeme 2. januara je od 10 do 20 časova, dok će 6. januara projekcije biti u periodu od 10 do 18. Radno vrijeme Cineplexxa 7. i 8. januara biće od 12 do 20, odnosno od 10 do 20 časova.

Na repertoaru budvanskog bioskopa Cadmus narednih sedam dana će biti filmovi:  Čudesna žena 1984, Vik Viking i čarobni mač, Klub srećno razvedenih,  Ljubav, vjenčanja i druga očajanja, Fantastični povratak u Oz, Leto 85, Zbogom moroni i Tišina belog grada.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply