Iduće srijede radionica Pričajmo priče na drugačiji način

Igračkoteka i Razvojni centar i Udruženje Roditelji organizovaće naredne sedmice online edukativnu radionicu, u toku koje će se djeca predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta interaktivnim igrama zabaviti sa vršnjacima, ali i usvajati nove vještine.

U srijedu, 2. decembra u 18 sati, biće održana radionica Pričajmo priče na drugačiji način, namijenjena djeci uzrasta od 4 do 8 godina.

Igrom i neformalnim razgovorom djeca na najbolji način, spontano i nenametljivo usvajaju nova znanja, koja kasnije lako mogu primijeniti. Na taj način, druženjem sa vršnjacima i podsticajnim razgovorom razvijamo kod djece samopouzdanje, govorne vještine, ali i priliku da slobodno ispolje svoju autentičnost. Na ovoj radionici, naučiće da zapravo mašta je sjajna i nema granica, već nas stimuliše da izađemo iz okvira logičnih očekivanja, koja najšešće budu i naučena.

Radionicu će voditi licencirane socijalne radnice Katarina Čarapić i Tanja Ćirović, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da djeca mogu pratiti radionicu iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Zainteresovani roditelji mogu prijaviti svoju djecu za učešće najkasnije do srijede 2.decembra. do 15 sati, i to putem email-a [email protected] ili u inbox FB stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply