Narednog utorka online radionica Zelena šuma

Za narednu sedmicu Igračkoteka i Razvojni centar i Udruženje Roditelji su pripremili novu online radionicu u toku koje će djeca, uzrasta od 4 do 8 godina, imati priliku da kroz druženje i razgovor sa vršnjacima stiču nova znanja i jačaju samopouzdanje.

U utorak, 24. novembra u 18 sati, putem Zoom platforme biće održana radionica pod nazivom Zelena šuma, namijenjena djeci uzrasta od 4 do 8 godina. Na ovoj radionici prijavljena djeca će imati priliku da se upoznaju sa bajkom Zelena šuma, autorke Snežane Radulović. Konstruktivnim razgovorom, kao i podsticajnim pitanjima obrađivaće vječita pitanja dobra i zla, kao i pitanje ljubomore. Mališanima će se obezbijediti prostor za sticanje novog iskustva i izražavanje svoje autentičnosti, pri čemu će razvijati maštu, kreativnost, ali i samopuzdanje, kroz zanimljive zadatke. Osim toga, u fokusu će biti i razvoj emocionalne inteligencije, kao I socijalizacija i vještine komuniciranja.

Radionicu će voditi profesorica književnosti Marija Nenezić i studentkinja psihologije Jelena Lacman, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da je djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem linka: https://zoom.us/support/download. Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji mogu prijaviti svoju djecu za učešće najkasnije do utorka, 24. novembra. do 15 sati, i to putem email-a [email protected], ili u inbox FB stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply