Lesi se vraća kući na repertoaru bioskopa

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City u Podgorici i Cadmus u Budvi od sjutra će se naći nekoliko novih filmova, među kojima je porodična avantura Lesi se vraća kući. Ovo sinhronizovano ostvarenje, namijenjeno cijeloj porodici, govori o velikoj ljubavi i odanosti dječaka i njegovog psa.

“Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Njemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kom nije dozvoljeno držati pse. Florijan je tužan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu.  Oni putuju na Sjeverno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom, Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi osjeti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobjegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cijele Njemačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja je otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobijediti”, sadržaj je novog filma Lesi se vraća kući, kako je saopšteno iz Cineplexxa.

Na repertoaru bioskopa u Podgorici i Budvi je i triler Osinja mreža, a posjetioci Cineplexxa Delta mogu vidjeti i nove filmove Tišina belog grada i Bojsi u Beogradu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply