Na repertoaru Dejvid Koperfild i Trolovi

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City u Podgorici i budvanskog Cadmusa od danas će se naći novi filmovi Izvanredan život Dejvida Koperfilda i Trolovi: Svjetska turneja.

Kako je saopšteno iz Cineplexxa, riječ je o remek-djelu Čarlsa Dikensa koje bilježi hroniku života Koperfilda i smješta priču u period 19. vijeka.

“Film prati Koperfildovo putovanje kroz haotičan svijet u kojem pokušava da pronađe svoje mjesto. Od nesrećnog djetinjstva do otkrića talenta za pripovijedanjem i pisanjem njegovo putovanje naizgled je smiješno i tragično, ali uvijek puno boja, života i humanosti. Glavnu ulogu tumači čuveni glumac Dev Patel”, saopšteno je iz Cineplexxa.

Film Trolovi nastavak je animiranog muzičkog filmskog hita iz 2016. godine u kom su glasove glavnim likovima u sinhronizovanoj verziji pozajmili Ana Štajdohar i Marko Mandić.

Na repertoaru budvanskog bioskopa Cadmus Cineplex, osim ta dva nova filma, u narednih sedam dana naći će se, između ostalih, i Grenland: Posljednje utočište, Pinokio i Mulan.

Zbog epidemiološke situacije i mjera NKT-a u Nikšiću, bioskop Cinema 213 je obavijestio posjetioce da u narednom periodu neće raditi.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply