Brčvak donirao masku svakom đaku i zaposlenima u školama

Humanista Hajriz Brčvak, poklonio je oko 140 hiljada maski obrazovnom sistemu, odnosno po jednu za svakog učenika u Crnoj Gori i svakog zaposlenog u prosvjeti.

Isporuka doniranih maski je u toku.

“Ovim gestom gospodin Brčvak još jednom je pokazao iskrenu i suštinsku volju da pruži podršku, što najiskrenije cijene i obrazovni sistem, a vjerujemo i svi građani Crne Gore”, saopštili su iz Ministarstva prosvjete.

Taj resor očekuje da će početak školske godine proteći kako treba, uz nabavku koju sprovodi Uprava za imovinu od preko 69 hiljada maski, oko 2000 vizira za nastavnike, ali i svih potrebnih količina dezinfekcionih sredstava, dozera, dopuna za dozere, sapuna, sredstava za čišćenje i svih ostalih potreba samih škola.

“Na kraju, vjerujemo da će prosvjeta, uz neophodnu podršku nastavnika, roditelja i naravno đaka, prevazići aktuelni epidemiološki momenat, i nadamo se da će biti svijetao primjer kako i veliki sistemi, kada djeluju kao zajedno, mogu da budu od pomoći, a ne samo “kritične tačke”, poručuju iz Ministarstva prosvjete.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply