Kupovinom pečurke Peki pomažemo djeci s teškoćama u razvoju

Sponzorisana objava

Poznatoj ekipi Zdravoljubaca se ove sedmice pridružuje novi član – Pečurka Peki. Njena misija je posebna, jer dolazi sa ciljem da pomogne Centru za autizam, razvojne poremećaje i dječiju psihijatriju „Ognjen Rakočević“ u Podgorici.

Pečurka Peki nosi snažnu poruku, a to je da svi mališani treba da izrastu u jake i zdrave ljude. Ona poručuje da smo svi smo drugačiji, ali zbog toga ne treba da budemo nesigurni ili stidljivi, već da se ponosimo svojim različitostima i da prihvatamo tuđe.

Od svake prodate pečurke Peki, IDEA će donirati jedan euro Centru za autizam, razvojne smetnje i dječiju psihijatriju „Ognjen Rakočević“, koji će novac iskoristiti za unaprjeđenje rada Centra i nabavku neophodne opreme. Ova igračka je posebna i po tome što se ne može kupiti sakupljanjem naljepnica, kao ostali Zdravoljupci, već se može nabaviti po posebnoj cijeni od 6.99 eura. Dostupna je od 24. septembra u svim većim IDEA prodavnicama.

Zdravoljupci su od kraja avgusta ponovo sa nama, ali u potpuno novom sastavu. Sedam novih vrsta voća i povrća, predstavljenih kroz plišane igračke koji takođe imaju prepoznatljiv karakter i osobine, nastavljaju svoju misiju i pozivaju na promjene u ishrani kod mališana.

“Djeci treba obezbijediti dovoljan unos svježeg voća i povrća za njihov pravilan rast i razvoj i to je stav koji zagovaraju Zdravoljupci i ove godine. Igra i učenje kroz igru su dobar način da djeca usvoje važne prehrambene navike”, poručuje Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Ove godine su, kako dodaje. posebno srećni jer im se sa humanom misijom pridružuje Pečurka Peki – da pomogne Centru za autizam razvojne poremećaje i dječiju psihijatriju „Ognjen Rakočević“. Jedna od ključnih poruka koju žele da pošalju je da su sva djeca jednaka, ali da imaju različite potrebe, interesovanja i talente.

“Naše razlike nas čine jedinstvenim i treba da ih poštujemo. Vođeni tim, svoju pažnju usmjerili smo ka djeci sa autizmom i razvojnim smetnjama u želji da i na taj način još jednom pokažemo svoju društvenu odgovornost. Pozivamo da kupovinom pečurke Peki podržite ovu humanu misiju, kako bismo zajedničkim snagama uticali da prijateljstva, razumijevanja i tolerancije među djecom bude sve više“, kazala je Doderović.

U Centru za autizam, razvojne smetnje i dečiju psihijatriju „Ognjen Rakočević“ vjeruju da će ova donacija biti važna za dalji razvoj te ustanove i unaprijed zahvaljuju svim potrošačima koji će dati svoj doprinos.

Sa velikim zadovoljstvom su primili vijest da će kompanija IDEA, kroz uveliko poznatu akciju promovisanja zdrave ishrane, preko popularnih i edukativnih igračaka serijala Zdravoljupci uvrstiti i Centar u svoj humanitarni rad.

“Dodatna sredstva će nam omogućiti proširenje postojećeg didaktičkog i edukativnog materijala za rad sa djecom, kao i dalje poboljšanje uslova u kojima radimo. Želim da se zahvalim menadžmentu kompanije kao i svima koji će spojiti lijepo i korisno”, naveo je dr Ivan Krgović, specijalista dječje i adolescentne psihijatrije i direktor Centra za autizam, razvojne poremećaje i dječju psihijatriju ˝Ognjen Rakočević˝.

Prema njegovim riječima, kupovina Zdarvoljubava će pružiti priliku djetetu za uživanje u igri sa novim članom kolekcije i istovremeno pomoći Centru da omoguće djeci koja koriste njihove usluge da što brže, lakše i zabavnije usvoje vještine koje će im puno značiti za samostalnost i napredak u ličnim postignućima za čitav život .

Pečurka Peki članica je nove družine Zdravoljubaca, plišanih igračaka u obliku voća i povrća koji su dio popularnog IDEA Programa lojalnosti, usmjerenog na podizanje svijesti o važnosti redovne konzumacije voća i povrća među djecom i mladima, ali i odraslima. Za svakih potrošenih 4 eura u Idei, potrošači dobijaju jednu naljepnicu na kasi, a na prodajnim mjestima  potražite i označene proizvode čijom kupovinom se dobijaju dodatne naljepnice. Sakupljanje naljepnica traje do 4. novembra, a potrošači ih mogu iskoristiti za kupovinu igračaka do završetka Programa lojalnosti, 18. novembra 2020.

Više detalja o Programu lojalnosti Zdravoljupci 2 možete saznati saznati na linku https://www.idea.co.me/Zdravoljupci-2

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply