Sa Milicom Pušonjić o povratku u školu

Nova školska godina, više nego bilo koja ranije, i djeci i roditeljima donosi puno neizvjesnosti ali i nejasnoća sa kojima će suočavaju i prije nego je počela, a o njima će moći da razgovaraju sa psihloškinjom Milicom Pušonjić naredne sedmice.

Ona će biti gošća novog Roditeljskog kutka uživo, koji portal Roditelji.me organizuje u ponedjeljak, 21. septembra od 18 sati na Facebook stranici

Neke od tema na koje će Pušonjić, koja radi u OŠ “Savo Pejanović” i vodi stanicu Psiho savjet, govoriti su kako da roditelji pripreme buduće prvake za prvi susret sa školom u neobičnim okolnostima sa koronavirusom, kako razgovarati sa djecom koja zbog zdravstvenih problema neće moći da idu na nastavu, na koji način roditelji mogu biti podrška i slično. Zainteresovani roditelji pitanja će moći da postavljaju tokom Kutka, ali i prije njega u inboxima i komentarima objava.

Prijatelj Kutka je kompanija Kidsland, koja će predstaviti cjelokupan školski asortiman.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji godinama mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe kao i u vezi sa razvojem i zdravljem djeteta.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply