Ples za osnovce u Sonrisi

Sponzorisana objava

U plesnom klubu Sonrisa u toku je upis djece, uzrasta 7 do 14 godina. Zainteresovani osnovci biće u prilici da uče latino, klasični, karipski, ali i moderne plesove.

Termini početne grupe su, kako je saopšteno iz Sonrise, ponedjeljak i srijeda od 20 do 21 ili utorak i četvrtak od 19 do 20 časova.  Časovi će biti održani u plesnom centru br. 2 koji se nalazi u Ulici Vasa Raičkovića 2b, preko puta Mašinske škole u Podgorici.

“ Osnovci se mogu priključiti u toku prve dvije nedjelje od prvog časa, koliko traje upis. Savjetujemo da počnu od prvog časa kako bi redovno pratili program grupe. Na tečaju ćemo razviti elegantan pokret, osjećaj za ritam, muziku i motoriku. Učićemo odgovornost i posvećenost, nastupati, polagati, takmičiti se, ali i provesti najsrećnije i najzabavnije trenutke sa drugarima”, saopšteno je iz Sonrise.

Instruktorka koja će raditi sa osnovcima je Jelena Vukčević, aktuelna i dugogodišnja državna i međunarodna prvakinja u sportskom plesu.  Sve informacije mogu se dobiti pozivom na broj 068/246-700 ili na sajtu, facebook i instagram profilu plesnog kluba Sonrisa.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply