Pripremate djecu za školu? NLB banka je spremila poklone

Sponzorisana objava

NLB Banka spremila je za klijente i korisnike njenih VISA kartica poklone, kako bi spremnije dočekali novu školsku godinu. Za svaku kupovinu NLB Visa karticama, vratiće klijentima 10% vrijednosti trgovine obavljene na online prodavnicama partnera Jolly commerce, za komplete udžbenika i školski pribor i Tehnomaxa, za kupovinu tableta i drugih uređaja potrebnih za školske aktivnosti,

“Dok iščekujemo novosti o načinu organizovanja nove školske godine, roditelji razmišljaju da je potrebno spremiti đake za polazak u školu, bilo da se radi o povratku u školske klupe ili online nastavi. Kada je ranije ove godine obustavljena redovna nastava, naši najmlađi su osjetili značajne promjene u svakodnevnom životu, prilagodili su se online nastavi i okrenuli se ispunjavanju obaveza na novi, ali jednako odgovoran i zahtjevan način”, kažu u toj banci.

Zato, kako dodaju, podržavaju klijente, roditelje i đake u svim situacijama. Poklanjaju na račun klijenta 10% svake online kupovine: kompleta udžbenika i pribora na online prodavnici www.jollycommerce.me, kao i tableta, laptopova, računara, štampača, televizora, mobilnih telefona i druge opreme, na online prodavnici www.tehnomax.me.

“Cjelokupna ponuda ovih NLB partnera za praćenje nastave, sada je dostupna online, na klik od vas. Osim ostvarivanja popusta, kupovinu neophodnog za početak školske godine možete obaviti iz udobnosti, ali i sigurnosti svog doma. Na taj način izbjegavate gužve i rizik prisutan po zdravlje, usljed širena korona virusa. Osim novca, na ovaj način štedite i dragocjeno vrijeme. Dostava odabranih artikala obaviće se na kućnu adresu kupca koju navedete u formularu za kupovinu, a prema uslovima istaknutim na pomenutim online prodavnicama”, objašnjavaju iz NLB banke.

www.jollycommerce.me

Isporuka, kompleta udžbenika i pribora kupljenog na online prodavnici Jolly Commerca obaviće se na račun kupca, posredstvom Pošte Crne Gore ili dostavne službe kompanije NTC Logistic, narednog dana po obavljenoj trgovini.  Za kupovine na online prodavnici Tehnomaxa isporuka je besplatna za artikle iznad 50,00 Eur vrijednosti.

www.tehnomax.me

Za sve nove korisnike NLB Visa platnih kartica, koji žele da iskoriste ovaj popust, NLB Banka je obezbjedila dodatni benefit u vidu besplatne članarine u periodu od 3 mjeseca.

Ova akcija NLB Banke i benefit besplatne članarine na novoizdate NLB Visa kartice, važiće od 15.08. do 15.09.2020.godine.

Pored akcijskih povoljnosti za online trgovinu, podsjećaju da uz NLB Visa platne kartice klijenti NLB Banke tokom cijele godine mogu koristiti posebne popuste do 20% i trgovinu na više mjesečnih rata, na brojnim lokacijama širom Crne Gore.

“Cilj NLB Banke je da uvijek bude tamo gdje su njeni klijenti, čak i u okolnostima punim neizvjesnosti, kako bi im bili prava podrška”, kažu u toj banci i žele đacima i roditeljima dobro zdravlje i puno malih i velikih uspjeha u školskoj godini.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply