Dobre vijesti za mališane stigle u IDEA prodavnice širom Crne Gore

Foto: Boško Purić

Sponzorisana objava

Već je prošla godina od kako smo upoznali prve Zdravoljupce. Mališani širom Crne Gore su pjevali, učili i družili se sa njima i nema sumnje da su među Zdravoljupcima našli dobre i brižne prijatelje. Zato se spremite, jer su dobre vijesti stigle u IDEA prodavnice – ekipa Zdravoljubaca je postala bogatija za sedam novih članova.

Da bi što bolje ispunili svoj zadatak, a to je da utiču na pozitivne promjene u ishrani djece, dobro poznatoj ekipi su se pridružili: Bundeva Cuca, Karfiol Kole, Lubenica Mica, Šljiva Lili, Ananas Aki, Celer Cvele i Limun Žuća.

Kao i prošle godine, ovih sedam plišanih igračaka dostupne su isključivo u IDEA prodavnicama. Iz kompanije su kazali da je nova sezona Zdravoljubaca podstaknuta velikim uspjehom prošlogodišnje kampanje.

Zdravoljupci su prošle godine izazvali veliko interesovanje među mališanima i roditeljima i pokazali da se dobre navike mogu lako steći i kroz zabavu. Zato smo veoma uzbuđeni što krećemo u ovogodišnju kampanju sa sedam novih, sjajnih likova. Vjerujemo da su novi plišani junaci obradovali i naše potrošače i sigurni smo da će i oni vrlo brzo osvojiti njihova srca“, saopštila je Jelena Doderović, direktorica marketinga kompanije Mercator-CG.

Foto: Boško Purić

O popularnosti koju su Zdravoljupci stekli među mališanima u Crnoj Gori dovoljno govori to da je svoj dom, u toku prošlogodišnje kampanje, našlo čak 150.000 Zdravoljubaca, a njihova poučna i zabavna pjesma je za vrijeme kampanje imala više od 730.000 pregleda.

Mališani će i ove godine kroz igru s plišanim igračkama učiti o važnosti unosa voća i povrća na kreativan i zabavan način, jer nam iskustvo od prošle godine govori da je to dobar put. Nadamo se da će nastavak kampanje Zdravoljupci doživjeti isti uspjeh“, dodaje Doderović.

Foto: Boško Purić

Nova sezona Zdravoljubaca dolazi u pravo vrijeme, kada o zdravlju treba da vodimo računa više nego ikada.

Mjeseci iza nas nose važnu lekciju – da je zdravlje prioritet. To je lekcija koju je posebno važno usvojiti još od djetinjstva i njegovati zdrave prehrambene navike“, zaključuje Doderović.

Plišane igračke se po posebnim cijenama mogu nabaviti sakupljanjem naljepnica, koje potrošači dobijaju kupovinom posebno označenih proizvoda. Sakupljanje naljepnica traje do 4. novembra, a potrošači ih mogu iskoristiti za kupovinu igračaka do završetka Programa lojalnosti, 18. novembra 2020.

Foto: Boško Purić

Zdravoljupci, čije je izvorno ime The Goodness Gang, ideja su globalne kompanije TCC, koja djeluje u više od 50 zemalja svijeta. Širom Evrope trgovački lanci su do sada, kroz ovaj projekat, veoma uspješno promovisali zdrave navike kod djece, a kompanija IDEA već drugu godinu sprovodi ovaj program u Crnoj Gori.

Više informacija o Zdravoljupcima možete pročitati na ovoj web stranici.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply