Od utorka u Sonrisi upis početnih grupa na tečajeve plesa

Sponzorisana objava

U Plesnom klubu Sonrisa Podgorica u utorak, 1. septembra, počinje upis novih, početnih grupa na tečajave za djecu i odrasle.

“Vaše i naše zdravlje nam je na prvom mjestu. S toga, časove ćemo održavati u skladu sa mjerama izdatih od strane NKT-a, bez fizičkog kontakta”, kažu oni.

Navode da će polaznici plesati sve plesove u formaciji i imati takođe dobru zabavu kao i dok su plesali u paru.

“Zajednička odgovornost (dezinfekcija ruku, obuće na početku i kraju časa, redovno dezinfikovanje i provjetravanje zajedničkih prostorija sa naše strane) će nam omogućiti da bez problema i straha uživamo i družimo se uz moderne plesne hitove. Terapija plesom će ojačati našu psihu, fizičku formu i pomoći nam da na najbolji način prevaziđemo trenutnu situaciju”, kazali su iz Sonrise.

Časovi se održavaju na dvije lokacije u Podgorici:

  • Plesni centar 1 – adresa: Ulica Dalmatinska br. 78 (100m poslije Bazara sa desne strane, zgrada Čikoma);
  • Plesni centar 2 – adresa: Ulica Vasa Raičkovića 2b (prekoputa Mašinske škole, zgrada iza Rocky Pistolata; ulaz sa desne strane).

Sve informacije o tečajevima plesa u školi, kao i ponudama kluba o privatnim časovima, plesu mladenaca, organizaciji i nastupima na događajima, mogu se dobiti pozivom na broj telefona 068 246 700, putem Instagram profila i Facebook stranice, putem maila na [email protected], web sajta sonrisadance.com ili na YouTube kanalu Plesni klub Sonrisa Crna Gora.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply