Bioskop Cineplexx otvara svoja vrata 3. septembra

Bioskop Cineplexx Delta City u Podgorici počeće sa radom u četvrtak, 3. septembra, a na repertoaru će se naći devet filmova od čega dva namijenjena mlađoj publici.

Iz Cineplexx-a navode da će svoja vrata, nakon skoro šest mjeseci pauze, otvoriti uz detaljno pridržavanje svih mjera propisanih od NKT-a.

“Dugoočekivani početak rada biće proslavljen uz premijerno prikazivanje velikog filmskog hita Tenet, koji nam stiže od jednog od najuspiješnijih reditelja današnjice Kristofera Nolana. Za produkciju Teneta potrošeno je oko 200 miliona dolara, sniman je u sedam zemalja širom svijeta, a sam reditelj ovaj film smatra jednim od svojih najvećih poduhvata”, najavljuju iz oni.

Od studija 20th Century Fox upravo na dan otvaranja bioskopa Cineplexx Delta City stiže novo ostvarenje o superherojima inspirisano Marvel stripom, a protkano odličnim triler sižeom – film Novi mutanti.

Na repertoaru bioskopa naći će se i filmovi: komedija 10 dana bez mame, istinita priča Ričard Džuel u režiji Klinta Istvuda, akcija Bladšot sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi, horor Ostrvo fantazija, komedija Loši momci zauvijek, kao i filmovi namijenjeni mlađoj publici Zov divljine i animirana avantura Naprijed.

“Svoje posjetioce bioskop Cineplexx Delta City 3. septembra dočekaće uz poklon kokice uz svaku kupljenu kartu, a prodaja karata počinje od ponedjeljka, 31. avgusta”, dodaju iz Cineplexx-a.

Više informacija može se naći na sajtu cineplexx.me.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply