U Pljevljima pronađen leš bebe

Policija u Pljevljima pronašla je beživotno tijelo bebe u kupatilu jedne porodične kuće u pljevaljskom selu Gornji Komini.

Tijelo bebe je poslato na obdukciju.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Vijestima su saopštili da su formirali predmet o ovom slučaju.

“Obavještavamo vas da je u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima formiran predmet povodom pronalaska beživotnog tijela bebe dana 11. avgusta 2020. godine. U toku je prikupljanje svih podataka i informacija neophodnih za donošenje odluke da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata nekog od krivičnih djela za koja se goni po službenoj dužnosti”, naveli su iz Osnovnog tužilaštva u Pljevljima.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je beživotno tijelo bebe pronašla nakon što su iz pljevaljske bolnice dobili prijavu da su primili pacijentkinju u teškom stanju, za koju su ljekari, nakon pregleda, utvrdili da se nedavno porodila.

Pacijentkinja se oporavlja na Ginekološkom odjeljenju pljevaljske bolnice.

U pljevaljskoj bolnici oko samog slučaja mrtve bebe niko ništa ne želi da kaže. Svi su saglasni u ocjeni da je o svemu prerano govoriti, posebno što još nijesu poznati rezultati obdukcije, a i majka djeteta je u veoma lošem zdravstvenom stanju. Ljekari koji su bliže upućeni u ovaj slučaj, nijesu željeli da daju bilo kakve komentare niti detalje.

Izvor: Vijestu/Dan

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply