U četvrtak online dvojezična radionica za osnovnoškolce

Udruženje Roditelji i Igračkoteka i Razvojni centar za narednu sedmicu su pripremili novu online radionicu sa posebno osmišljenim dinamičnim i stimulativnim aktivnostima u cilju usvajanja engleskog jezika i bogaćenja vokabulara.

U četvrtak, 16. jula u 18 sati, putem Zoom platforme biće održana dvojezična radionica iz ciklusa “Let’s be lingual” – koji realizuje nezavisni kreativni projekat “Čigralište”, a biće posvećena dječijem klasiku “Hrabri mali krojač”, autora braće Grim.

Radionice je osmišljena tako da se podjednako komunicira na maternjem i engleskom jeziku, a djeca se podstiču da engleski jezik usvajaju spontano kroz čitanje, razgovor i likovni izraz.

Dvojezične radionice su odlična prilika da se za djecu koja tek počinju da uče druge jezike  napravi most između maternjeg i stranog jezika – a posebno je olakšavajuće kada se koriste bajke koje su djeci uglavnom poznate.⠀

Online radionicu će voditi profesorica engleskog jezika i književnosti Aleksandra Vujisić, a namijenjena je djeci uzrasta 6 do 8 godina koja žele učestvovati u dinamičnim i stimulativnim aktivnostima, posebno kreiranim kako bi podsticale usvajanje engleskog jezika. Broj mjesta je ograničen na 10, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da ga djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do četvrtka, 16.jula do 15 sati, i to putem email-a [email protected], ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijavljivanje je obavezno.

Leave a Reply