U utorak online radionica za osnovnoškolce

Udruženje Roditelji i Igračkoteka i Razvojni centar naredne sedmice ponovo organizuju online radionice zbog situacije izazvane povećanjim bojem oboljelih od COVID-19.

Za djecu uzrasta od 6 do 11 godina putem Zoom platforme, u utorak, 7. jula biće održana radionica u toku koje će prijavljeni mališani saznati nešto više o facijalnoj ekspresiji i osjećanjima.

Edukativna radionica pod nazivom Zaplovi morem osjećanja počeće u 18 sati, a osnovnoškolci će imati priliku da pomoću jezičkih igara koje uključuju opservaciju, bogaćenje vokabulara i komunikaciju, kao i  identifikaciju facijalne ekspresije uplove u svijet osjećanja. Kroz igru – ispolji sebe, praćenu stimulativnim sadržajem upoznaće se sa odgovarajućom facijalnim ekspresijom, otkriti šta ona znači i kako je prepoznati. Na ovaj način, djeca će bolje razumjeti emocije kod ljudi, razlikovati ih i steći uvid kako da ih prepoznaju. Osim toga, imaće priliku da se zajedno sa svojim vršnjacima zabave, a pri tome kvalitetno vrijeme provedu, dok su kući.

Online radionicu će voditi socijalne radnice Katarina Čarapić i Tanja Ćirović, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da ga djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do utorka, 7. jula do 15 sati, i to putem email-a [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijavljivanje je obavezno.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply