Nepoželjno ponašanje djeteta i reakcije roditelja teme novog online predavanja

Zašto se dijete nepoželjno ponaša i kako da roditelji to spriječe, kao i kojim pristupom da pomognuo sebi imaće priliku da saznaju u utorak, 9. juna u toku novog online predavanja Razgovara(j)mo o roditeljstvu – UŽIVO, koji organizuju udruženje Roditelji i UNICEF.

Psihološkinja Dijana Radenović će od 18 sati razgovarati sa roditeljima o tome šta konkretno da urade kada dijete počne nepoželjno da se ponaša, da li ga i kako kazniti, ignorisati ili ne tu vrstu ponašanja… ali će im i objasniti zašto do svega toga dolazi. Radenović je psihološkinja u JPU “Đina Vrbica” i voditelj programa Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje, namijenjen roditeljima koji žele da unaprijede komunikaciju i kvalitet odnosa sa djetetom, ali i riješe konkretan izazov/problem kada je roditeljstvo u pitanju.

Facebook live vodiće novinarka Televizije Vijesti i urednica jutarnjeg programa Boje jutra, Bojana Bojović.

Zainteresovani mogu postavljati pitanja prije ali i u toku online predavanja na Facebook stranici portala Roditelji  a snimak i ključne poruke u formi teksta biće objavljeni u posebnoj rubrici na portalu Roditelji.me

Program Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje, uz podršku UNICEF-a sprovode u Crnoj Gori javne predškolske ustanove “Đina Vrbica”, “Dragan Kovačević”,  “Zagorka Ivanović”, Domovi zdravlja Podgorica, Bijelo Polje. Herceg Novi, i Berane, Udruženje Roditelji, Pedagoški centar Crne Gore, Centar za romske inicijative i Porodični centar.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply