Od naredne sedmice serijal vebinara za roditelje i nastavnike

Britanski savjet u Crnoj Gori pokreće seriju online predavanja za roditelje i nastavnike, koji su dio programa Škole za 21. vijek. Roditeljima će pomagati da bolje razumiju vještine kojima djeca ovladavaju u ovom programu, a nastavnicima davati nove ideje o tome kako da te vještine uspješno podstiču kod učenika tokom rada od kuće.

U toku sedam sesija u maju i junu, govoriće o temama kao što je: Zašto je važno da djeca kritički razmišljaju ili kodiraju, ali i procesu ocjenjivanja učenika pri učenju na daljinu, kao i bezbjednosti djece na internetu.

Detaljan raspored webinara može se pogledati na satu Britanskog savjeta

Prijave su već počele, a prvi webinar za roditelje biće održan u utorak,  23. maja na temu Uvod u kritičko mišljenje, rješavanje problema i kodiranje.

Iz Britanskog savjeta objašnjavaju da svi koji su zainteresovani za ove teme su dobrobošli iako su primarne ciljne grupe ovih webinara roditelji i/ili nastavnici.

Crna Gora je prva od zemalja u regionu koja je uključena u ovaj projekat. Planirano je da webinari budu nastavljeni i u septembru i oktobru.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply