PZU Angela donirala Učionici družionici 500 eura

Privatna zdravstvena ustanova za fizikalnu terapiju “Angela” donirala je 500 eura za funkcionisanje servisa Učionica Družionica udruženja Roditelji, koji je namijenjen djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Osim uručene donacije povodom proslave otvaranja ordinacije, narednih mjeseci će u prostorijama ustanove stajati donatorska kutija kako bi i svi ostali koji žele mogli podržati rad servisa.

Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “Angela” je počela sa radom u maju ove godine i obuhvata liječenje svih kategorija mišićno-skeletnih bolesti i povreda, kod svih starosnih grupa.

“Zaista je značajna donacija koju ćemo utrošiti na kupovinu materijala za rad i pružanje kvalitetnije podrške djeci čim nastavimo sa održavanjem grupnih aktivnosti u prostorijama Igračkoteke i Razvojnog centra, koje inače realizujemo uz finansijsku podršku privatnog sektora”, kazala je Tanja Ćirović iz Udruženja Roditelji.

Učionica Družionica je servis namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta iz socijalno ugroženih porodica koji im pruža podršku u obrazovanju i socijalnoj integraciji.

U toku prošle godine 44 djece je pohađalo grupne časove, učestvovalo u edukativnim i psihološkim radionicama, igrali se i družili, dok je još 38 pohađalo individualne časove s 28 volontera u savladavanju školskog gradiva. Ukupno realizovanih časova je bilo 842.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply