U utorak sa dr Vulekovićem o zdravlju djece u doba korone

Novi Roditeljski kutak uživo, koji organizuju udruženje Roditelji i portal Roditelji.me biće održan u utorak, 5. maja od 18 sati i posvećen zdravlju djece u periodu epidemije koronavirusa.

Sa doktorom Sinišom Vulekovićem iz “Pedijatrijeske ordinacije dr Vuleković” razgovaraćemo kako da jačamo djeci imunitet i da ih zaštitimo od virusa i bakterija koje su u njihovom okruženju, naročito u ovom periodu. Neka od pitanja biće da li period izolacije i više vremena u zatvorenom prostoru mogu uzrokovati učestaliju infekcija kod djece? Šta je ključno za dobar imunitet kod djece, kako ih zaštiti od naglih vremenskih promjena, da li i kako možemo ublažiti alergijske reakcije…

Online Roditeljski kutak je podržao Kidsland Crna Gora i brend Hipp Bio kvalitet, koji je i priremio poklone za neke od pratilaca. Kutak će biti organizovan uživo na Facebook stranici portala Roditelji  a kompletan snimak biće naknadno objavljen na YouTube kanalu portala.

Roditelji koji imaju pitanja mogu da ih postave od danas u komentarima ove informacije, Facebook stranice i Instagram profila Roditelji.me ili da ih proslijede u inboxe odnosno putem maila [email protected].

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply