Pripremite se za porođaj uz savjete babice Marijane Bogavac

Psihofizička priprema trudnica za porođaj od izuzetne je važnosti za taj važan proces kojim se završava trudnoća, a kako da budu spremne i šta mogu da urade saznaće u nedjelju, 26. aprila od 18 sati prateći novi online Roditeljski kutak sa babicom Marijanom Bogavac, glavnom sestrom Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore.

Ova visoka strukovna babica voli da kaže da u orgaizmu žene postoji hormonski orkestar koji u njoj igra u momentu kada se dijete rađa. Ona će govoriti o tome na koji način se tijelo priprema za porođaj, koji su znaci porođaja, ali će i savjetovati trudnice na koji način da se pripreme da porođaj pamte kao najveličanstvenije iskustvo u životu.

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me organizuju Kutak uživo na Facebook stranici portala Roditelji  u skladu sa mjerama koje se primjenjuju u doba koronavorusa, a kompletan snimak biće naknadno objavljen na YouTube kanalu portala.

Trudnice koje imaju pitanja mogu da ih postave od danas u komentarima ove informacije, Facebook stranice i Instagram profila Roditelji.me ili da ih proslijede u inboxe odnosno putem maila [email protected]

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply