#OstaniDoma: Slikarka Nina Vukčević pokrenula izazov #SlikajDoma

Foto: Facebook (Nina Vukčević – Slike i crteži)

Slikarka Nina Vukčević pokrenula je izazov #SlikajDoma i pozvala ljude da učestvuju tako što će preuzeti i obojiti njen crtež a zatim ga postaviti na društvenim mrežama.

“U susret Danu sunca, hajde da zajednički obojamo naše vrijeme doma tokom trajanja pandemije koronavirusa. Među svima vam ima puno umjetnika, a napokon je čas i da zajedno uživamo u vašim radovima”, poručuje ona.

Da bi učestvali u izazovu potrebno je preuzeti crtež klikom na link —-> http://ninavukcevic.me/Izazov-Nine-Vukcevic-april-2020.jpg, zatim ga odštampati i obojiti – flomasterima, vodenim bojicama, čime god… a moguće je obojiti ga i na telefonu.

Kada crtež bude gotov potrebno je objaviti ga na Instagram ili Facebook profilu, tagovati Facebook stranicu Nina Vukčević – Slike i crteži ili Instagram nalog Nina Vukčević Art, dodati hashtag #slikajdoma i zapratiti stranice.

Radovi se mogu postavljati do 3. maja, kada se slavi Međunarodni dan sunca za koji Vukčević kaže da joj je omiljeni praznik.

“Najzanimljivije radove ću podijeliti na mojim profilima, a crtež koji me osvoji dobiće na poklon moj originalni crtež – u inat ovom zubatom proljeću”, kazala je slikarka Nina Vukčević.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply