Kako sarađuju nastavnice matematike tri male škole u doba korone

Nastavnice matematike tri osnovne škole iz Nikšića i Danilovgrada u toku nastave na daljinu, koja se primjenjuje zbog koronavirusa, uspostavile su saradnju i zajedno sa učesnicima osmog razreda obradile temu obim kruga. Postupak rada i rezultate ove lijepe saradnje koja je ostvarena u okviru projekta #UčiDoma su prikazali u videu.

Nastavnice matematike Ivana Škuletić iz JU OŠ “Dobrislav Đedo Perunović”, Danijela Lalić iz OŠ “Blažo Mraković” iz Donjeg Zagarača i Tamara Ćetković iz OŠ “Milosav Koljenšić” sa Slapa iz Danilovgrada su napravile zajedničku Viber grupu sa svojim učenicima osmog razreda u kojoj su svi dobili isti zadatak.

Postupke mjerenja, fotografije i rezultate u vezi sa obimom kruga učenici su slali u grupu i u okviru nje komentarisali, pitali i upoređivali rezultate.

U prethodnom periodu nastavnica matematike iz naše škole Ivana Škuletić ostvarila je saradnju sa nastavnicama matematike Danijelom Lalić iz OŠ "Blažo Mraković" iz Donjeg Zagarača i Tamarom Ćetković iz OŠ "Milosav Koljenšić" sa Slapa iz Danilovgrada. Nastavnice su napravile zajedničku Viber grupu sa svojim učenicima osmog razreda gdje su svi dobili isti zadatak. Postupke mjerenja, fotografije i rezultate vezane za obim kruga učenici su slali u grupu i u okviru nje su komentarisali, pitali i upređivali rezultate. U videu ispod možete pogledati postupak rada i rezultate ove lijepe saradnje koja je ostvarena u okviru projekta #UčiDoma.

Gepostet von JU OŠ "Dobrislav Đedo Perunović" am Dienstag, 21. April 2020

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply