Besplatni webinar za roditelje: #OstaniDoma sa djecom – izazovi i mogućnosti

Psihoterapeutkinja, Darija Petović Bambur iz Udruženja Roditelji održaće u ponedjeljak, 23. marta, od 18 sati novi besplatni Webinar za roditelje na temu #OstaniDoma sa djecom – izazovi i mogućnosti? koji će biti posvećen prilagođavanjima članova porodice na nove dnevne rutine, osmišljavanje zajedničkih igara, ali i podsticanje djece da se samostalno igraju.

S tim u vezi, neka od pitanja na koja će se pokuašati dati odgovore tokom ovog predavanja su: Koje vrste igre možete uvrstiti u vaš dnevni ritam?, Kako podsticati djecu da se igraju samostalno?, Kako napraviti strukturu dana?.

Uz to, roditelji će imati priliku da kroz direktnu komunikaciju sa predavačem postavljaju pitanja, iznose dileme i čuju iskustva drugih roditelja.

Webinar Udruženje i portal Roditelji.me organizuju putem online platforme Zoom. To znači da ga možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Možete je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće se mogu prijaviti najkasnije do ponedjeljka, 23. marta do 15 sati, i to putem email-a: [email protected] ili telefona 020 511 983 od 9 do 17 sati svakog radnog dana.

Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Online predavanje organizuje se u sklopu projekta Programi podrške roditeljstvu u zajednici, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Podgorica, Tivat, Kotor, Nikšić i Pljevlja.

Leave a Reply