Privremeno zaključani Karađorđev park, Kruševac, park šume Tološi, Gorica i Ljubović

Karađorđev park (Foto: Luka Zeković)

Glavni grad je, u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19 donio privremene mjere, koje podrazumijevaju zaključavanje parkova i park šuma kojima gazduje gradsko preduzeće Zelenilo. Radi se o Karađorđevom i parku Kruševac (glavnoj kapiji), kao i o park šumama Tološi, Gorica i Ljubović.

Naredbom koju je donijela Vlada Crne Gore zabranjuju se okupljanja u zatvorenim i na otvorenim prostorima, a preporukama je stavljeno do znanja da građani, osim u slučaju prijeke potrebe, treba da ostanu kod kuće.

Ranije su zaključani parkovi u okviru kojih se nalaze dječja igrališta, odnosno Dječjeg parka (kod KBC-a) i Kraljevog parka u centru Podgorice.

“Ovim mjerama želimo da istaknemo koliko je, u ovom trenutku, važno da naši građani ostanu kućama i na sigurnom. Ova mjera važiće od 17  časova danas do prestanka Naredbe Vlade Crne Gore. Još jednom apelujemo na građane da se pridržavaju Naredbe kako bismo eventualnu mogućnost pojave i širenja virusa COVID-19 sveli na minimum”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Izvor: Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply