Za učenike OŠ “Njegoš” nastavni sadržaji objavljivaće na sajtu škole

Osnovna škola „Njegoš” sa Cetinja, u vrijeme obustave nastave zbog koronavirusa, održavaće kontinuitet u radu putem sajta škole.

Kako je saopšteno iz ove obrazovne ustanove, u cilju održavanja kontinuiteta u radu, nastavni sadržaji za učenike biće svakodnevno postavljani na sajtu http://www.osnovnaskolanjegos.wordpress.com.

Pojašnjavaju da će nastavnici učenicima postavljati zadatke, testove, objašnjenja, lekcije koje je sada trebalo obrađivati, a koje su bitne za ostvarenje obrazovnih ciljeva.

“Znači, svakog radnog dana, a već po utvrđenom rasporedu na stranici AKTIVNOSTI UČENIKA, po RAZREDIMA će biti objavljivani nastavni sadržaji. Svaki učenik je obavezan da pažljivo pročita, prepiše i riješi zadatke, koji će biti provjereni od strane predmetnog nastavnika prvog radnog dana škole”, objašnjavaju iz škole.

Napominju da ovo nije plan nadoknade nastave i neće uticati na zaključne ocjene, već je cilj da se ostvari kontinuitet učenja.

“Molimo vas da redovno pratite i preuzimate sadržaje kako bi učenici u kontinuitetu obnavljali gradivo i usvajali nova znanja”, kazali su iz OŠ „Njegoš“.

Izvor: RTV Cetinje

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply