Webinar za roditelje – Kako reagovati na nepoželjno ponašanje djeteta?

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me organizuju u petak, 13. marta, od 18 sati šesti besplatni webinar za roditelje, ovog puta na temu Kako reagovati na nepoželjno ponašanje djeteta?. Predavanje će voditi psihološkinja i psihoterapeutkinja, Marijana Ivančević.

Neka od pitanja na koja ćemo pokušati da damo odgovore tokom ovog predavanja su i: Na koji način reagovati na nepoželjno ponašanje? Koja ponašanja djeteta možemo ignorisati? Šta se dešava kada roditelj posveti pažnju djetetu kada se loše ponaša? Što bi djeca naučila kada roditelji ne bi posvećivali pažnju njihovom problematičnom ponašanju?.

Uz to, roditelji će imati priliku da kroz direktnu komunikaciju sa predavačem postavljaju pitanja, iznose dileme i čuju iskustva drugih roditelja.

Webinar realizujemo putem online platforme Zoom. To znači da ga možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Možete je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće se mogu prijaviti najkasnije do petka, 13. marta do 15 sati, i to putem email-a: [email protected] ili telefona 020 511 983.

Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Online predavanje organizuje se u sklopu projekta Programi podrške roditeljstvu u zajednici, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Podgorica, Tivat, Kotor, Nikšić i Pljevlja.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply