U posljednjoj sedmici februara razvijamo kreativnost i učimo o životinjama

Razvojni centar Nikšić udruženja Roditelji, ove sedmice biće mjesto okupljanja mlađih osnovaca u kojem će unapređivati maštu, kreativnost i socijalizaciju. Malo stariji školarci će saznati zanimljivosti o krzenim životinjama i zašto je važno čuvati životinje.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović”, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U utorak, 25. februara u 18 sati uslijediće kreativna radionica pod nazivom Svijet u bojama, a namijenjena je djeci uzrasta od 5 do 8 godina.

Poznato je koliko djeca vole šarene, vesele boje i koliko uz pomoć mašte i boja nastaje prava magija. Prijavljena djeca će, uz igru i druženje sa vršnjacima, razvijati sposobnost individualnog rada, kreativnost i komunikaciju . Radionicu vode Marija Kovačević i Marijana Đukić, a broj mjesta ograničen je na 15.

U petak, 28. februara u 19 sati biće održana radionica pod nazivom Učimo o krznenim životinjama, a realizujemo je u saradnji sa timom Korina Animals.

U toku edukativne radionice djeca će saznati zamiljivosti o nekim od najpoznatijih krznenih životinja. Takođe, razgovaraćemo o nošenju odjeće od vještačkog umjesto prirodnog krzna i važnosti očuvanja životinjskog carstva. Cilj radionice je promovisanje zaštite životne sredine, životinja i odgovornog odnosa prema njima. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 9 do 14 godina. Broj mjesta ograničen je na 15.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply