Webinar za roditelje – Kako podstaći razvoj emocionalne inteligencije?

 

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me organizuju u ponedeljak, 24. februara, od 18 sati šesti Webinar za roditelje, ovog puta na temu Kako podstaći razvoj emocionalne inteligencije?. Predavanje će voditi psihoterapeutkinja i voditelj programa roditeljstva Darija Petović Bambur.

Kako pomoći djetetu da prepozna svoje i emocije drugih ljudi? Kako pomoći djeci da razumiju vezu između emocija, misli i ponašanja? Kako da podstaknemo razvoj empatije, motivacije, samoregulacije i socijalnih vještina? Ovo su neka od pitanja na koja ćemo pokušati da damo odgovor u okviru šestog webinara za roditelje.

Uz to, roditelji će imati priliku da kroz direktnu komunikaciju sa predavačem postavljaju pitanja, iznose dileme i čuju iskustva drugih roditelja.

Webinar realizujemo putem online platforme Zoom. To znači da ga možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download. Možete je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće se mogu prijaviti najkasnije do ponedeljka, 24. februara do 15 sati, i to putem email-a: [email protected] ili telefona 020 511 983.

Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Online predavanje organizuje se u sklopu projekta Programi podrške roditeljstvu u zajednici, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Podgorica, Tivat, Kotor, Nikšić i Pljevlja.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply