U petak novi webinar za roditelje, tema Pohvale i nagrade

Novi, peti besplatni webinar za roditelje, na temu Pohvale i nagrade biće organizovan u petak, 21. februara, od 18 sati, a gošća udruženja Roditelji i portala Roidtelji.me biće psihološkinja i psihoterapeutkinja, Marijana Ivančević.

Neka od pitanja na koja roditelji mogu dobiti odgovor tokom ovog webinara su: Zašto treba da hvalimo dobro ponašanje djeteta?; Šta dijete može da nauči kada dobija pažnju i pohvale za takvo dobro ponašanje?; U kojim situacijama pohvala nije dovoljna?; Kada i na koji način možemo da koristimu nagradu kako bismo podstakli dobro ponašanje kod djece?

Uz to, roditelji će imati priliku da kroz direktnu komunikaciju sa predavačem postavljaju pitanja, iznose dileme i čuju iskustva drugih roditelja.

Webinar realizujemo putem online platforme Zoom. To znači da ga možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem sljedećeg linka: https://zoom.us/support/download. Možete je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće se mogu prijaviti najkasnije do petka, 21. februara do 15 sati, i to putem email-a: [email protected] ili telefona 020 511 983.

Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Online predavanje organizuje se u sklopu projekta Programi podrške roditeljstvu u zajednici, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Podgorica, Tivat, Kotor, Nikšić i Pljevlja.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply