Ponovo počinju okupljanja roditelja sa stručnjacima, prvo posvećeno trudnoći

Udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa lab organizovaće svakog mjeseca u Podgorici okupljanja roditelja sa različitim vrstama stručnjaka važnih za rast i razvoj djece kao i roditeljstvo, od kojih će prvo biti održano u četvrtak, 20. februara 2020. godine i biće posvećeno trudnoći. Roditelji iz ostalih gradova moći će da prate dio razgovora zahvaljujući uključenju uživo koje će biti aktivno na Facebook stranici portala Roditelji   i Instagram profilu, a kompletan snimak biće naknadno objavljen na YouTube kanalu portala.

Partner Udruženju Roditelji je hotel CentreVille, u kojem će se okupljanja održavati, a koji se nalazi u centru The Capital plaza.

Ginekološkinja Suzana Uskoković iz ginekološko akušerske ordinacije Sumedica razgovaraće sa trudnicama i njihovim partnerima, ali i svima onima koji se tek spremaju za roditeljsku ulogu, o tome šta se sve dešava u toku trudnoće i šta se može očekivati, o čemu posebno povesti računa, na koji način imati zdravu trudnoću, kako partneri mogu pomoći i biti podrška, o ishrani trudnica, njihovim zdravim navikama, pripremama za porođaj… Kao i ranije, Roditeljski kutak će biti umjeren za roditelje i njihova interesovanja i imaće priliku da pitaju sve što žele, kako oni koji budu u istom prostoru, tako i oni koji budu pratili uključenja uživo.

Za prisustvo okupljanju je potrebno prijaviti se na mail adresu [email protected] ili putem broja telefona 020 511 983. Sve one koji se prijave, a zatim budu spriječeni da dođu, molimo da nas o tome obavijeste kako bi drugi imali priliku da prisustvuju.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply