Novi webinar – Kućna pravila i rutine: zašto su važni i kako ih uspostaviti?

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me organizuju u petak, 7. februara, od 18 sati četvrti Webinar za roditelje, ovog puta na temu Kućna pravila i rutine: zašto su važni i kako ih uspostaviti?. Predavanje će voditi Darija Petović Bambur, savjetnica u psihoterapiji i voditelj programa Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje.

Kućna pravila su važna jer, između ostalog, uče odgovornosti, pružaju osjećaj bezbjednosti i sigurnosti, pomažu djeci da razumiju što se od njih očekuje, podstiču disciplinu i vještinu slušanja, ali i doprinose tome da se uspostavi ustaljena rutina. O tome kako uspostaviti kućna pravila, šta ona mogu biti, ali i kako ostati dosljedan u njihovom poštovanju govoriće se na ovom predavanju.

Uz to, roditelji će imati priliku da kroz direktnu komunikaciju sa predavačem postavljaju pitanja, iznose dileme i čuju iskustva drugih roditelja.

Webinar realizujemo putem online platforme Zoom. To znači da ga možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem sljedećeg linka: https://zoom.us/support/download. Možete je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće se mogu prijaviti najkasnije do petka, 7. februara do 15 sati, i to putem email-a: [email protected] ili telefona 020 511 983.

Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Online predavanje organizuje se u sklopu projekta Programi podrške roditeljstvu u zajednici, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Podgorica, Tivat, Kotor, Nikšić i Pljevlja.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply