Čuvamo planetu i bogatimo vokabular engleskog jezika

Ove sedmice u Razvojnom centru Nikšić, udruženja Roditelji, mališani će se zabaviti na radionici engleskog jezika učeći o godišnjim dobima i njihovim karakteristikama. Osim toga, osmisliće način na koji svako može doprinijeti čuvanju prirode, a razvijaće timski duh.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović”, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U utorak, 4. februara u 18 sati počinje edukativno interaktivna radionica pod nazivom Čuvamo okolinu, namijenjena djeci uzrasta od 6 do 10 godina.

Koliko je bitno da je zdrava i čista sredina u kojoj svakodnevno boravimo znamo svi, ali se postavlja pitanje: kako je održati zdravom?! Djeca će kroz brojne aktivnosti prilagođene uzrastu i timski rad osmisliti način kako da naša planeta bude čista i prijatna za boravak. Cilj radionice je podizanje svijesti kod školaraca o značaju naše planete i kako svi utičemo na njeno održavanje i izgled. Radionicu ce voditi Jana Raičević, a broj mjesta ograničen je na 15.

U petak, 7. februara u 19 sati biće održana edukativna radionica pod nazivom Priroda se mijenja, a namijenjena je djeci uzrasta od 8 do 10 godina.

Djeca će imati priliku da razvijaju sposobnost individualnog i timskog rada, sposobnost komunikacije i stvaranja i korišćenja kreativnih ideja. Kroz raznovrsne aktivnosti utvrdiće znanja o godišnjim dobima i naučiti novi vokabular o raznovrsnim odjevnim predmetima. Takođe, djeca će imati priliku da slušaju i uče pjesmice o godišnjim dobima na engleskom jeziku. Radionicu vode nastavnice Ratka Strunjaš i Aleksandra Krivokapić iz Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM u English Access Microscholarship Programu Nikšić. Broj mjesta je ograničen na 15.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply