Ove sedmice razvijamo kreativnost i vještinu ručnog rada

U Razvojnom centru Nikšić, udruženja Roditelji, mlađi osnovci će na kreativno edukativnoj radionici slikovito prikazati na koji način doživljavaju zimsku idilu. Za starije drugare pripremili smo kreativnu radionicu na kojoj će stvarati jedinstvene ukrase i učiti o prednostima reciklaže.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović”, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U utorak, 21. januara u 18 sati uslijediće nova kreativna radionica pod nazivom Prstenčići za salvete koju realizujemo u saradnji sa kreativnim kutkom Od ničega nešto.

Cilj radionice je razvijanje fine motorike, kreativnosti i mašte kod djece, prikazivanje određenih vještina u ručnom radu uz korišćenje recikliranog materijala, salveta, trakica i ukrasa. Djeca će stvarati jedinstvena djela i jačati samopouzdanje i individualnost. Radionicu vodi nastavnica ruskog jezika i kreativac Ivana Šupić, a namijenjena je djeci uzrasta od 9 do 14 godina. Broj mjesta ograničen je na 10.

U petak, 24. januara u 18 sati počinje kreativno edukativna radionica pod nazivom Zimska idila, a namijenjena je djeci uzrasta od 6 do 9 godina.

Poznato je da djeca uživaju u zimi, snijegu i svim čarima koje ovo godišnje doba nosi sa sobom. Prijavljena djeca će aktivno učestvovati u tri strukturisane igre zajedno sa vršnjacima. Osim toga, imaće priliku da kroz zanimljive aktivnosti i druženje sa vršnjacima prikažu kako oni doživljavaju zimu. Cilj radionice je razvoj fine motorike, podsticanje kreativnosti i timskog duha. Radionicu će voditi Ivana Petrović, Marijana Čvorović i Ivana Perošević, a broj mjesta je ograničen na 15.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply