Za kraj godine radionice posvećene praznicima

U Razvojnom centru Nikšić, udruženja Roditelji, u posljednjoj sedmici decembra pripremljene su dvije radionice u znaku predstojećih dana i praznične euforije. Mališani će unaprjeđivati maštu, koncentraciju i radovati se Novoj godini stvarajući jedinstvene ukrase.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović”, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U utorak, 24. decembra u 19 sati uslijediće radionica pod nazivom Praznična čarolija.

Djeca će imati priliku da se druže sa vršnjacima i sami kreiraju novogodišnje rukotvorine koristeći reciklažni materijal. Cilj radionice je vježbanje fine motorike ruku kao i razvijanje kreativnosti i uspješnosti u timskom radu. Radionicu će voditi studenti pedagogije Marija Bulatović i Marijana Đukić, a namijenjena je djeci uzrasta od 6 do 9 godina. Broj mjesta je ograničen na 15.

U petak, 27. decembra u 18 sati biće održana kreativna radionica pod nazivom Ukrasi su oko nas, namijenjena djeci uzrasta od 7 do 14 godina.

Djeca će koristeći različite materijale i mijenjajući namjenu predmetima iz svakodnevne upotrebe, praviti novogodišnje ukrase. Uz druženje sa vršnjacima razvijaće maštu, podsticati inovativnost i usvajati nove vještine. Radionicu će voditi Mirjana Pejović Bojanić, a broj mjesta ograničen je na 15.

Leave a Reply