U četvrtak webinar za roditelje – Uspostavljanje granica

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me organizuju u četvrtak, 19. decembra, od 18 sati Webinar za roditelje na temu Uspostavljanje granica. Predavanje će voditi Miloš Bulatović, psiholog i voditelj programa Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje.

Znamo da se mnogi roditelji svakodnevno suočavaju s različitim dječijim ispitivanjem granica, insistiranjima da igraju još igrica, još crtanih filmova, još slatkiša. Djeca se bune protiv pravila i mnogih roditeljskih nametanja. Zbog ovoga često ulazimo u rasprave i diskusije i to zna biti iscrpljujuće za roditelje. Nerijetko vjerujemo da djeca to namjerno i nepotrebno rade, a prečesto se u posljednje vrijeme dešava da kao odrasli zbog svega toga konstatujemo da djeca više nijesu kao što su bila i da nemaju osnovnog vaspitanja. Postavljanje jasnih granica neophodno je u odnosu koji stvaramo s djetetom, koje god ono dobi bilo.

Putem ovog online predavanja roditelji će imati priliku da kroz direktnu komunikaciju sa psihologom dobiju konkretne savjete kada je u pitanju uspostavljanje granica, kao i da postavljaju pitanja, iznose dileme i čuju iskustva drugih roditelja.

Webinar realizujemo putem online platforme Zoom. To znači da ga možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download Možete je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće se mogu prijaviti putem email-a: [email protected] ili telefona 020 511 983 ili u inbox Facebook stranice Roditelji.me.

Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Online predavanje organizuje se u sklopu projekta Programi podrške roditeljstvu u zajednici, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply