Predavanja za roditelje o pravilnoj ishrani u dvije JPU u Podgorici

Foto: Ilustracija

Institut za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) ovog mjeseca organizuje pet predavanja za roditelje djece u podgoričkim vrtićima na temu pravilne ishrane u javnim predškolskim ustanovama “Đina Vrbica” i “Ljubica Popović”.

“S obzirom da smo planirali da ishranu u predškolskim ustanovama unaprijedimo u skladu sa Smjernicama i preporukama SZO, Institut za javno zdravlje Crne Gore je organizuje predavanja u vaspitnim jedicama na teritoriji Podgorice, na temu pravilne ishrane, kao i mogućnost razgovora i diskusije sa roditeljima u vezi sa predloženim unapređenjem”, kazali su iz IJZCG.

U Javnoj predškolskoj ustanovi “Djina Vrbica” biće održana tri predavanja na ovu temu. Prvo predavanje  zakazamo je za danas, 11. decembra, u 18 sati u vaspitnoj jedinici “Dragan Radulović” na Starom aerodromu. Dan kasnije, u istom terminu, biće održano predavanje u vaspitnoj jedinici Mali princ u Zagoriču.

Za ponedjeljak, 16. decembar, u 18 sati zakazano je predavanje za roditelje mališana iz vaspitne jedinice Zvijezdani vrt u Golubovcima.

U Javnoj predškolskoj ustanovi “Ljubica Popović” u vaspitnoj jedinici Pčelica biće održana dva predavanja u ponedjeljak i utorak, 23. i 24. decembra, takođe u terminu od 18 sati.

Iz IJZCG pozivaju roditelje da dođu u što većem broju.

Leave a Reply