Ove sedmice praznična čarolija i radionica o psima

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, pripremio je za prvu sedmicu decembra radionicu na temu predstojećih praznika u toku koje će mališani učiti engleski jezik i razvijati kreativnost. Osim toga, uslijediće radionica o kućnim ljubimcima i važnosti brige o njima.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović”, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U utorak, 3. decembra u 19 sati počinje edukativna radionica pod nazivom Praznična čarolija, namijenjena djeci uzrasta od 5 do 8 godina.

Djeca će imati priliku da razvijaju sposobnost individualnog rada, rada u paru i timskog rada, sposobnost komunikacije i stvaranja i korišćenja kreativnih ideja. Kroz raznovrsne aktivnosti utvrdiće znanja o novogodišnjim i božićnim praznicima. Osim toga, mališani će uživati u gledanju crtanog filma na engleskom jeziku i slušanju prazničnih pjesmica, kao i dizajniranju svoje novogodišnje čestitke. Na ovaj način će povezati likovnu i muzičku umjetnost sa engleskim jezikom. Radionicu vode Milena Danilović i Ratka Strunjaš iz Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, nastavnice English Access Microscholarship Programa u Nikšiću. Broj mjesta ograničen je na 15.

U petak, 6. decembra u 18 sati biće održana radionica pod nazivom Sve o psima, koju realizujemo u saradnji sa Korina animals.

Djeca će imati priliku da se druže sa ovim plemenitim životinjama, uče o njihovim potrebama, osobinama i važnosti prijateljskog ophođenja prema ljubimcima. Kako izgleda briga o ljubimcu i život sa njima, mališani će saznati na radionici, i to uz druženje sa vršnjacima i igru. Radionicu će voditi Tijana Kovačević i Nina Milatović iz tima Korina animals, a namijenjena je djeci uzrasta od 6 do 10 godina. Broj mjesta ograničen je na 15.

Leave a Reply