Prikupljanje pomoći za Mašu na manifestaciji Nezaboravljeni heroji

 

Događaj kreativno-zabavnog karaktera i specijalno odabranog sadržaja za djecu pod nazivom Nezaboravljeni heroji, u sklopu kojeg će biti postavljen štand za skupljanje donacija za liječenje Maše Baošić održaće se u nedjelju, 24. novembra, u Podgorici od 14 sati.

Maša Baošić ima cerebralnu paralizu i potreban joj je novac za nastavak liječenja. Maša je korisnica Fondacije Budi human.

Organizator je NVO Sunčev kutak, a ovaj događaj održaće se u prostorijama Alternativnog kulturnog centra – Vučedolska br. 3 – prekoputa Crnogorskog narodnog pozorišta. Štand za donacije biće postavljen zajedno sa NVO Naša akcija.

Kako su naveli organizatori, cilj ovog dogadjaja jeste da se kroz zabavu i igru mališanima približi duh prošlosti – od 1970. do 2000. godina – predstavljajući djeci, kroz serijal događaja najpopularnije crtane filmove, heroje i muzičke hitove tog vremena.

“Smatramo da su nekadašnji crtaći imali bolju pouku za djecu i da su pozitivnije uticali na razvoj djetetove percepcije i socijalizacije, kao i pozitivniji učinak u dječijem stvaralaštvu. Postoji mnogo heroja i crtanih filmova koji su današnjoj djeci nepoznati, a naša ideja jeste da isti ne budu zaboravljeni”, kazali su oni.

Program:

14-14:30h – Žurka za djecu (muzika za djecu, hitovi ’70-’00-ih)

14:30-16h – Karaoke (trajaje karaoka zavisi od broja prijavljene djece)

16-16:30h – Odabrani crtani filmovi (djeca glasaju koji crtani žele da gledaju od ponuđenih tog dana)

16:30-17h – Likovne radionice (djeca biraju svog omiljenog heroja iz crtanih filmova koji se emituju tog dana)

Zainteresovani za karaoke se mogu prijaviti pozivom na broj 069 483 457.

Kostimiranje je dozvoljeno.

“Ulaz 3 eura, u cijenu su uračunati sokići i grickalice za mališane”, naveli su organizatori.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply