Ove sedmice učimo o porodici i razvijamo maštu

U Igračkoteci i Razvojnom centru Nikšić, udruženja Roditelji, ove sedmice pripremili su likovnu radionicu na temu kišnih jesenjih dana koji uz maštu i šarene boje postaju magični. Osim toga, učićemo o porodici i ljubavi na engleskom jeziku i bogatiti rječnik.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović”, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

četvrtak, 21. novembra u 18 sati biće održana kreativna radionica pod nazivom Kišobrani, koju realizujemo u saradnji sa umjetničkom školom Atelje Dali.

Djeca će imati priliku da na tematskoj radionici posvećenoj kišobranima, karakterističnim za jesenje dane stvaraju jedinstvena djela, i to kroz igru i druženje sa vršnjacima. Cilj radionice je podsticanje mašte, kreativnosti i eksperimentisnje sa različitim materijalima, kombinovanje crtačkih i slikarskih tehnika u cilju motivacije i podsticaja za što orginalniji likovni izraz. Radionicu će voditi likovni pedagog Budimirka Dubretić, a namijenjena je djeci uzrasta od 7 do 10 godina. Broj mjesta ograničen je na 15.

U petak, 22. novembra u 19 sati biće održana radionica pod nazivom Moja porodica za djecu uzrasta od 5 do 8 godina.

Na edukativnoj radionici prijavljena djeca će razvijati sposobnost individualnog, timskog i rada u paru, sposobnost komunikacije i stvaranja i korišćenja kreativnih ideja. Kroz raznovrsne aktivnosti utvrdiće znanja o porodici, njenim članovima i važnosti međusobnog uvažavanja, ljubavi i pomaganja. Djeca će učiti pjesmice o porodici na engleskom jeziku čime će se bliže upoznati sa neposrednim društvenim okruženjem. Radionicu vode nastavnici Aleksandra Krivokapić i Nikolina Bečanović iz Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, nastavnice English Access Microscholarship Programa u  Nikšiću. Broj mjesta ograničen je na 15.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply