Od četvrtka Festival dječjeg filma Porodični dani

Festival dječjeg filma Porodični dani održaće se u bioskopu Cineplexx Delta City u periodu od 7. do 15. novembra.

“Tokom festivala, koji će znatno obogatiti kulturnu ponudu grada Podgorice, posebno kada se radi o sadržajima namijenjenim djeci, biće prikazana filmska ostvarenja iz cijeloga svijeta za djecu predškolskog i školskog uzrasta. Publika će moći da uživa u brojnim evropskim i američkim naslovima kako animiranih tako i igranih filmova”, kazali su iz Cineplexx-a.

Većina filmova na festivalu biće sinhronizovana na naš jezik, što će omogućiti mališanima da nesmetano zavire u neke nevjerovatne i do sad neispričane filmske priče.

Na programu će se naći animirani filmovi: Angry Birds film 2, Priča o igračkama 4, Tajne avanture kućnih ljubimaca 2, Jeti – Sniježni čovjek,zatim igrani filmovi Aladin, Dambo, Kralj lavova, Dora i izgubljeni zlazni grad, Grdana: Gospodarica zla i mnogi drugi.

Osim filmskog programa, dio festivala biće i zabavne i edukativne radionice koje će se održati 9. i 10. novembra u holu bioskopa Cineplexx Delta City.

Posjetioci festivala do svojih ulaznica mogu doći na blagajnama bioskopa, a cijena bioskopskih ulaznica je niža od cijene standardne bioskopske ulaznice i iznosi 2,00 eura za 2D, odnosno 3,00 eura za 3D projekcije.

Više informacija može se naći na sajtu www.cineplexx.me.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply