Nijeste čuli sve o Dinosaurusu Marku Bojoviću. Ima ih dva!

Iz privatne arhive

Da je svijet mali često kažemo za neke nevjerovatne slučajnosti koje se znaju desiti, a jednoj od takvih svjedočili smo ovih dana, čime se nastavlja priča o Dinosaurusu koji je šetao Podgoricom prošle sedmice. Saznali smo da je dinosaurus koji je gurao dijete u kolicima i mahao prolaznicima tata Marko Bojović, ali tog dana je još jedan dječak shvatio da ima imenjaka, sa istim kostimom, donijetim iz Amerike, gdje je takođe rođen i iz koje se doselio sa porodicom prije nekoliko godina.

Da, dobro ste shvatili, u Podgorici postoje dva Marka Bojovića – jedan sa dvoje djece koji je rođen u Sjedinjenim Američkim Državama, doselio se 2017. godine u Podgoricu sa suprugom i dvoje male djece, ima kostim Dinosaurusa i po tome ga je zapamtila Podgorica prošle sedmice jer osim što je srijetao mnogobrojne prolaznike, veliko brzinom su se dijelili snimci na društvenim mrežama. Ono što nijeste znali, za sada, da u Podgorici živi još jedan Marko Bojović, samo što ima 11 godina, doselio se sa porodicom 2013. godine u Crnu Goru, takođe je rođen u Americi, odakle je donio i kostim dinosaurusa.

 

Njegova majka nam se javila odmah nakon objave priče ➡️➡️➡️ Tata Marko je Dinosaurus koji je šetao Podgoricom, koja nije mogla da vjeruje šta čita jer je bilo previše podudarnosti.

„U četvrtak kad smo vidjeli slike i video zapise Dinosaurusa koji je šetao Podgoricom. Bili smo iznenađeni da postoji još jedna potpuno ista maska u gradu pogotovo jer je donijeta iz inostranstva. Moj sin je čak bio i malo razočaran, moram da priznam, jer je očekivao da ima jedinstven kostim“, priča njegova majka Marina.

Njihovom iznenađenju nije bilo kraja kada su u subotu vidjeli objavu na portalu Roditelji.me o zagonetnom dinosaurusu u našem gradu. Čitajući tekst shvatili su da zagonetni dinosaurus i njihov sin dijele isto ime, prezime, mjesto rođenja pa na kraju i kostim.

„Prvo smo pomislili da je u pitanju neka greška. Slučajnost nam se činila prevelikom da smo pomišljali da je u pitanju neka šala poput skrivene kamere“, kaže Marina čija porodica se vratila u Crnu Goru u novembru 2013. godine.

Dvije porodice se ne poznaju i ne znaju da li imaju ikakavih rodbinskih veza jer Bojovića ima na više mjesta u Crnoj Gori.

„A , s obzirom na sve podudarnosti bilo bi mi drago da se upoznamo“, dodaje Marina.

Prema našim informacijama, porodice su od subote u kontaktu. Očekujemo fotografije dva dinosaurusa Bojovića.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply