Sjutra humanitarna akcija za djecu iz socijalno udroženih porodica

Humanitarna akcija prikupljanja igračaka, školskog pribora i garderobe za djecu iz socijalno ugroženih porodica, koju organizuje škola BrainOBrain Montenegro, biće održana u subotu, 19. okotobra, u Sportskom konjičkom klubu Budućnost sa početkom u 10 časova.

Ovu akciju su pokrenuli povodom Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva koji se obilježavanja 17. oktobra.

„Humanitarna akcija traje do subote, 19. oktobra, kada ćemo se okupiti u Sportskom konjičkom klubu Budućnost od 10 do 11 sati i 30 minuta, i tom prilikom predati prikupljenu donaciju predstavnicima udruženja Roditelji, koji će na pravi način usmjeriti donaciju onima kojima je najpotrebnija“, kazali su iz BrainOBrain-a.

Navode da su se, pored udruženja Roditelji i SKK Budućnost, do sada akciji pridružili i njihovi prijatelji iz BrainOBrain centra Mozgalica na Starom aerodromum kao i drugari iz vrtića PPU Bambino.

Oni pozivaju sve građane dobre volje koji su u mogućnosti da daju doprinos, kao i sve organizacije, da se pridruže humanitarnoj akciji, kojom će, kako kažu, obradovati najvažniji stub društva – našu djecu.

„Donaciju možete doneti u subotu i pridružiti nam se u prigodnom programu koji smo osmislili za djecu u vidu edukativnih igara i zabave sa Šantom Pantom“, kazali su oni.

Svi koji nijesu u mogućnosti da im se pridruže u subotu, a žele da doniraju, mogu da pozovu BrainOBrain na broj telefona 067 205 245.

„Pridružite se i uz slogan Budi human, provedite sunčano subotnje prijepodne sa nama“, poručuju oni.

Leave a Reply