Sjutra na Danu Sunca brojni sadržaji za mališane svih uzrasta

Manifestacija Dan Sunca, koja već punih 13 godina uveseljava mališane svih uzrasta, biće održana u subotu, 21. septembra, u podgoričkom šoping molu Delta City. Kako je najavio organizator, agencija Memento marketing i komunikacije, i ovog puta, u saradnji sa brojnim učesnicima, pripremili su zanimljiv i bogat cjelodnevni program.

Program će se odvijati na dvije lokacije. Na prakingu ispred Delte će u terminu od 10 do 13 sati biti organizovano 15 kreativno-edukativnih i sportskih radionica dok će se u centralnom atrijumu od 10 i 30 do 20 sati i 30 minuta smjenjivati brojni sadržaji takmičarskog, zabavnog i edukativnog karaktera.

„Srećni smo i veoma zadovoljni što smo i ove godine okupili veliki broj učesnika zahvaljujući kojima će mališani tokom cijelog dana uživati u brojnim sadržajima. Na parkingu ispred Delte za njih će radionice organizovati: Čigralište, Ekološki pokret Ozon, Animatori Zabavljatori, Cik Cak Šnajderaj udruženja Roditelji, NTC Centri Crna Gora, Turistička organizacija Podgorice, Alfa centar, Dijamant, Maraska, BrainOBrain Montenegro, Dukat, Mali kreativci, ŽRK Podgorica, FK Calcio i Karate klub Seiken“, najavila je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Dodaje da će centralnom atrijumu Delte tokom cijelog dana biti zanimljivo i veselo.

Od 10 sati i 30 minuta na programu je petnaesto izdanje Sunčane Pampers puzijade, a trke će biti organizovane i popodne, od 17 sati i 30 minuta.

„Interesovanje za Pampers puzijadu je ovog puta bilo ubjedljivo najveće do sada jer je svih 90 takmičarskih mjesta popunjeno za nepunih 15 minuta. I ovog puta bebe će puzati na stazi dugoj tri metra. Sponzor takmičenja, Pampers, pripremio je poklone za sve učesnike, a mi smo pripremili diplome i zahvalnice za učešće. Aktuelni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 16 stotinki, a postavio ga je Bogdan Iković iz Podgorice, na takmičenju održanom u septembru 2017. godine“, kazala je Knežević.

Osim popularne puzijade, u atrijumu će mališani imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama Budi dijete uz Imlek, Legendarni Dijamant karavan i Niz luckasti put kao i u takmičenju za sve članove porodice Dodajte radost kuhinji… Delimano.

Osim radionica biće organizovani zabavni sadržaji, nagradne igre i promocije.

„Vjerujemo da će najmlađe mališane posebno će obradovati novo gostovanje trupe Malog pozorišta za djecu MoPed koja će za njih izvesti predstavu Nodi i Pipi u Zemlji igračaka. Stiže nam i popularni dječiji animator Žarko Žabac koji će se u popodnevnom dijelu programa družiti sa mališanima tokom Sportskih igrarija. Posjetioci će uživati i u tri plesna koncerta. Plesni studio Alisa iz Kotora će tačno u podne održati mini koncert Alisa u zemlji Sunca, Gimnastički klub Enigma će održati koncert Ljepota pokreta,  dok će Plesni klub Beauty na kraju programa održati Beauty Show“, najavila je Knežević.

U atrijumu će se predstaviti i Nuk, Nutrino, Leader Kids, Lino, Idea, Angie&Me i Maza.

„Pozivamo roditelje i njihove mališane da subotu rezervišu za cjelodnevno radovanje“, poručuje Knežević.

Program manifestacije dostupan je na facebook stranici i instagram profilu Dan Sunca.

Leave a Reply