Zatvorili pa odlučili da opet otvore vrtić u Matagužima

Foto: Roditelji

Djecu upisanu u vrtićku jedinicu Suncokreti, koja pripada JPU “Đina Vrbica” iz Podgorice danas su dočekala zatvorena vrata zbog odluke uprave da taj objekat više ne radi, ali su se naknadno predomislili i odlučili da će ipak biti u funkciji.

Menadžment vrtića “Đina Vrbica” ipak je promijenio mišljenje i pozvao roditelje mališana iz Mataguža, Vranja, Gošića i Vladne da sjutra dovedu djecu u 8 sati u tu područnu jedinicu.

Ogorčeni roditelji su Vijestima kazali da će se protiv zatvaranja vrtića boriti svim raspoloživim sredstvima.

Direktor vrtića “Đina Vrbica” Vuk Stanišić, kratko je kazao da će “područna jedinica u Matagužima već sjutra početi sa radom”.

“Samo je ostavljen jedan dan da se sagleda interesovanje roditelja za tu vaspitnu jedinicu”, kazao je Stanišić.

Uprava vrtića od proljeća zna koliko je djece upisano u ovu vaspitnu jedinicu, kada je i bio održan konkurs za upis u sve vrtiće.

Roditelji su prethodno Vijestima kazali da niko od nadležnih nije znao da odgovori gdje su dokumenta njihove djece koja su predali prilikom upisa.

Izvor: Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. A nisu mogli sagledati to interesovanje u maju, kad je bio upis???
    Mislim da ću na idućem popisu da se izjasnim kao tele. Kad je već tretman mene kao čovjeka i mog djeteta takav. Iako nismo u tom vrtiću, ali nebitno je, mogu samo da zamislim kako su se jutros ljudi osjećali.

Leave a Reply