Ove sedmice radionice za djecu uzrasta od 6 do 12 godina

U Razvojnom centru udruženja Roditelji u Nikšiću ove sedmice biće organizovane dvije besplatne radionice za djecu različitih uzrasta. Mlađi drugari će imati priliku da učestvuju u aktivnostima koje su namijenjene prepoznavanju emocija, dok će malo stariji podsticati kreativnost na likovnoj radionici.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović“, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493  ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U utorak 27. avgusta u 19 sati uslijediće likovna radionica pod nazivom More i morske dubine, koju realizujuemo u saradnji sa umjetničkom školom Atelje Dali.

Cilj radionice je podsticanje mašte, kreativnosti i eksperimentisnje sa različitim materijalima, kombinovanje likovnih tehnika u cilju motivacije i podsticaja za što orginalniji likovni izraz. Radionicu će voditi likovni pedagog Budimirka Dubretić, a namijenjena je djeci uzrasta od 7 do 12 godina. Broj mjesta ograničen je na 15.

U četvrtak, 29. avgusta 19 sati biće održana radionica pod nazivom U tuđim cipelama, a namijenjena djeci uzrasta od 6 do 9 godina.

Cilj radionice je osvješćivanje različitih emocija i njihovo razumjevanje, prepoznavanje i razmjena, sa ciljem podsticanja empatije kod djece. Mališani će na kreativan način, kroz igre prepoznavanja osjećanja, igre povjerenja i dramskog prikaza emocija naučiti da prepoznaju svoje ali i emocije drugih ljudi i učiti kako izraziti emocije na pravilan način. Radionicu će voditi psihološkinja Jovićevic Snežana i sociološkinja Kostić Milica. Broj mjesta ograničen je na 15.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply