JUMBO u petak otvara radnju u Crnoj Gori

Sponzorisana objava

Jedan od najvećih prodajnih lanaca igračaka, školskog i programa za novorođenčad, u regionu – JUMBO otvoriće 30. avgusta svoja vrata posjetiocima u Podgorici u EXTRA maloprodajnom parku, Ulica 4. Jula bb na Zabjelu.

Dovode, kako najavljuju, na rastuće crnogorsko tržište niz kvalitetnih proizvoda, za koje znaju da mnogi odavno čekaju.

Zato pozivaju sve da se pridruže na dan otvaranja, za kada su pripremili mnoštvo zanimljivih iznenađenja za najmlađe – animatore, facepaining, zabavu sa balonima itd. koji će sve koji dođu na trenutak pomjeriti od svakodnevne rutine.

“U Atini je 1986. “rođena” prodavnica igračaka. Ime joj je JUMBO i napravljena je od radosti, zabave i brige! Naglašavajući ljubav prema igri i potrebu za kreativnošću, odmah je dobila svjetsku prepoznatljivost”, tvrde njeni predstavnici.

Danas, 33 godine kasnije, i dalje su, kako kažu, broj 1 u srcima malih i velikih, kako zbog ponude igračaka, tako i zbog vrlo konkurentnih cijena! Veliki broj igračaka raznih vrsta za sve uzraste i ukuse, brendirane i uvezene marke, program za novorođenčad, školski ali i sezonski, ukrasni i kućni proizvodi za „veliku djecu“ samo su neka od blaga koje ćete pronaći u JUMBO radnjama, kažu iz te kompanije.

“Vjerni našoj izvornoj viziji, u JUMBO-u smo i dalje uz vas i vaš osmijeh, posebno sada kada nam je potreban više nego ikada! Bićemo tu za vas u svakoj prilici i za svaku potrebu: praznici, škola, igračke, proizvodi za dom i baštu, odjeća, ukrasi, pokloni, pribori… ali i sve drugo čega se sjetite, vrhunskog kvaliteta i dizajna”, ovećavaju iz JUMBO-a.

JUMBO, sa preko 30.000 kvalitetnih proizvoda i više od 100 prodavnica je investicija BALFIN Grupe koja će u narednom periodu zaposliti više od 50 ljudi u Crnoj Gori. Balfin grupa je jedna od najvećih investicionih grupa u Albaniji i na cijelom Balkanu.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply