Korpe za donacije u nekoliko marketa i radnji, u više gradova

U toku humanitarne akcije Podijelimo, jer zajedno možemo više udruženja Roditelji, koja traje do 31. avgusta, zainteresovani građani imaju priliku da u više marketa i radnji, u nekoliko gradova, kupe školski pribor i opremu i doniraju ga socijalno ugroženoj djeci u Crnoj Gori.

Ova akcija se sprovodi deveti put, a njen cilj je da se porodicama, koje su na evidenciji udruženja Roditelji, pomogne da spreme djecu za školu.

Korpe za donacije biće postavljene od 20. – 31. avgusta u sljedećim objektima:

AROMA, Delta City, Podgorica;
AROMA, Donja Gorica, Podgorica;
AROMA, Zmaj Jovina, Podgorica;
AROMA, Veliki Pijesak 216, Bar;
AROMA, Sava Ilića 30, Igalo;
CONTO, Rudo Polje bb, Nikšić.

Od 22. – 31. avgusta korpe će se nalaziti i u VOLI objektu NAŠ DISKONT, u ulici 4. jula bb u Podgorici, a od 26. – 31. avgusta i u Tagoru u Zagoriču, u ulici Veliše Mugoše u Podgorici.

Osim toga, donacije se mogu donijeti u prostorije Igračkoteke i Razvojnog centra, ulica Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. U Nikšiću, zainteresovani građani mogu pozvati broj telefona 063 493 493, kako bi se dogovorili oko preuzimanja donacija koje se donose u prostorije Igračkoteke i Razvojnog centra u tom gradu.

Udruženje poziva sve zainteresovane koji su u mogućnosti, da podrže akciju, i doniraju pribor i opremu za školu, ali i toplu očuvanu garderobu i obuću.

Detaljnije informacije o ovogodišnjoj akciji, mogu se dobiti na telefon 020 22 10 00.

I ove godine, korpa za donacije biće postavljena i u atrijumu šoping mola Delta City u Podgorici, gdje će 31. avgusta biti organizovan završni događaj akcije Podijelimo, jer zajedno možemo više. Detalji o završnom događaju biće naknadno saopšteni.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply