Pomozimo Andriji da ispuni svoj cilj: Pošaljimo SMS

Petnaestodišnji Andrija Đukić, koji je nedavno završio humanitarnu misiju Milion koraka za bolesnu djecu iz Crne Gore pozvao je sve one koji mogu, a još nijesu, da doniraju novac, posebno institucije, kompanije i političare jer smatra da nije uspio u svojoj namjeri ali ne želi da odustane.

Ovaj Andrijin podvig nije u dovoljnoj mjeri postakao sve nas da se uključimo, a što pokazuje i iznos koji je do sada prikupljen u akciji Milion koraka – svega 1.450 eura.

“Osjećam da iako sam ostavio i srce i dušu na mom putu, da ipak nijesam uspio, jer oni zbog kojih je i napravljena akcija nijesu dobili ono što zaslužuju, a to je pomoć od nas. Nadam se čudu, jer čuda se dešavaju, jedno već jeste”, napisao je Andrija na Facebook stranici Milion koraka.

Andrija je prije nekoliko dana okončao pješke put dug 900 kilometara do Španije, koji je trajao mjesec. Tokom svog hodočašća posjetio je Gvozdeni krst, gdje je ostavio kamen za djecu iz Fondacije, i simbolički, na taj način, njihovu patnju i bol.

“Nemoćan da promijenim stvari, pokušaću još jednom jer još nije kasno. Zapravo sam shvatio jednu stvar, za dobra djela nikada nije kasno”, poručio je Andrija i pozvao da pomognu državne institucije, sve poslanike u Skupštini, političare, stranke, firme, direktore, ministarstva, biznismene i sve one koji imaju previše, primaju velike plate

Građani Crne Gore koji žele da pruže podršku, mogu da pošalju SMS poruku sadržine 30 na broj 14543.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply